23 Aralık 2012 Pazar

Aykut Kocaman İstifasından Vazgeçti

Dün oynanan Fenerbahçe Karabükspor maçının ardından kısa bir basın toplantısı yapan Aykut Kocaman istifasını vermişti. Bu şerefli görevden ayrılıyorum diyerek basın mensupları önünde Lig TV kanalında istifasını veren Aykut Kocaman, gece yarısı Aziz Yıldırım ile yaptığı görüşmeden sonra istifasını geri aldığını açıkladı. Böylece Aykut Kocaman’ın istifa arşivine bir yenisi daha eklendi. Daha önce de Alex De Souza’yı gönderdikten sonra istifa eden teknik adam bu gidişle Fenerbahçe kazansa da kaybetse de takımdan hiç ayrılmayacağa benziyor.

Fenerbahçe'de Karabükspor'a 3-1 kaybedilen maçın şoku yaşanırken sonrasında Aykut Kocaman'ın düzenlediği basın toplantısında istifasını vermesiyle zirve yapan kaos ortamı ortadan kaybolmak üzere.

LigTV'nin son dakika bandıyla geçtiği habere göre Aykut Kocaman, sabah 04.00'da Aziz Yıldırım'ın ikna çabaları sonucunda istifasını geri çekti. Bu kararı vermesinde Aziz Yıldırım ve bütün futbolcuların Kocaman'a olan inanç ve sevgilerini dile getirmesi olduğu öğrenilirken Aziz Yıldırım'ın sabah 04.00 sularında yapılan görüşmede Kocaman'a "İstifa etmiyorsun" dediği, teknik adamın da buna "Peki başkanım" şeklinde cevap verdiği ifade edildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder