9 Şubat 2013 Cumartesi

Depresan.Net

Ülkemizde blog sahibi olmak dış dünyaya göre biraz daha geriden gitse bile son yıllarda gözle görülür bir gelişme gösteriyor. Kişisel marka oluşturmanın birinci ayağı kişisel blog oluşturmaktan geçiyor. Kişisel blogunuz varsa ve bu blog okuyucuyu yeterince tatmin ediyorsa kişisel markanız olumlu yönde oluşmaya başlamış demektir. http://depresan.net bu kişisel bloglardan bir tanesi. Sloganı, ilk dikkat çeken tarafı: "Kişiselizm" !!! Yaşadığımız iletişim çağında bir olaydan bir gelişmeden tüm dünyanın bir anda haberdar olduğu sosyal paylaşım ağları ve ailesiyle, kardeşiyle, eşiyle, dostuyla iletişimsizlik duvarları ören "kişiselizm" akımı. Kişisel blogumuzu ve markamızı oluştururken yakın çevremizle iletişimsizlik yaşamayalım.

Depresan.net'te karşılaştığım ikinci izlenim de her konudan bahsediyor olması. Wordpress temadan, hemoroide, facebook haber bandından evdeki böcek sorunlarına kadar bir çok konu "kişselizm"'in ilgi alanı içerisinde. Eğlenceli bir blog neticede, okuyabileceğiniz yüzlerce farlı makale mevcut. (150)

Eğer aradığınız wordpress tema ya da facebook haber bandı ise sayfalar arasında biraz dolaşmanızı tavsiye ediyorum. Üslubu ile, tarzı ile faklı bir blog için tavsiye edilebilecek bir adres: http://www.depresan.net (185)

5 Şubat 2013 Salı

Kocasinan Kurs Merkezi


Bahçelievler - KOCASİNAN Kurs Merkezi Bilgileri

Yetkili Adı: HÜLYA AYRILMAZ
E-posta: hulyaayrilmaz@ismek.org
Telefon no: 0212 657 67 65
Faks: 0212 657 67 65
Adres: MERKEZ MAH. YENİBOSNA KARAYOLU NO: 10 KOCASİNAN BAHÇELİEVLER
Görevli Sayısı: 17


Bahçelievler Soğanlı Kurs Merkezi



Bahçelievler - SOĞANLI Kurs Merkezi Bilgileri

Yetkili Adı        Nefiye GÜRBÜZ

Yetkili Adı        Gülşen ÇOBANOĞLU

E-posta           nefiyegurbuz@ismek.org

Telefon no.     0212 502 62 90

Faks    0212 502 62 90

Adres  MUSTAFAKEMALPAŞA CAD. ERMAN SOK. NO:19 HZ. ÖMER CAMİİ ALTI SOĞANLI

Görevli Sayısı 18